Şbt

Okulumuzda Kan Bağışı Kampanyası gerçekleştirildi.

Öğrencilerimizle birlikte bölge halkımıza kan bağışı için davet broşürü dağıtıldı ve kampanyamız hakkında bilgi verildi.

Kampanyamızı destekleyip, kan bağışında bulunan öğretmenlerimize, velilerimize, okul personelimize ve bölge halkına teşekkür ederiz.

Şbt

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından Yoğunlaştırılmış Yabancı Dil programı uygulanan okulumuzda, 5, 6 ve 7. sınıflarımıza İngilizce 2. Dönem Kazanım Değerlendirme Sınavı yapıldı.

Sınavı yerinde inceleyen Bodrum İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Türker YURTSEVER’e, Okulumuz Yoğunlaştırılmış İngilizce Eğitim Koordinatörümüz Elif ÖZEN KARAKAPLAN’a ve emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Kızılay tarafından, okulumuz ortaokul ve lise öğrencilerinin tamamına “Güvenli Kan Temini” ve “Kan Yoluyla Bulaşan Hastalıklar” hakkında seminer gerçekleştirildi.

Şbt

Hedef YKS 2023 projesi kapsamında öğrencilerimize yönelik YKS ve YKS başvuru süreci ve  bilgilendirme semineri okulumuz Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenimiz Osman Tüken tarafından verilmiştir.

Şbt

2023 -2024 Öğretim yılı 2. Dönem RPD Hizmetleri Yürütme Komisyonu toplantımız gerçekleştirilmiştir.

Şbt

Dolandırıcılık suçu en genel anlamıyla, bir kişiyi çeşitli hilelerle aldatarak, kendisine ya da başkasına menfaat sağlamak amacıyla yapılan kasıtlı eylemlerdir.

Şbt

‘’Asrın felaketi ‘’ olarak nitelendirilen 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı anmak üzere , okulumuzda önce saygı duruşu, ardından dua edilerek şehitlerimiz rahmetle anıldı.

Mekanları cennet olsun.

Bursluluk sınavı:

Başvuru Tarihi: 13 Şubat-1 Mart 2024

Sınav Tarihi: 21 Nisan 2024

Ock

2023-2024 eğitim öğretim yılının birinci dönemi sona erdi ve öğrencilerimiz 19 Ocak 2024 Cuma günü karnelerini alarak yarıyıl tatiline girdi.

Okul müdürümüz İbrahim Gün, karnelerin dağıtılmasının ardından öğrencilere hitaben yaptığı konuşmasında, teşekkür, takdir ve onur belgesi alan öğrencilerimizi tebrik ederek, ikinci dönemin proje ağırlıklı bir eğitim-öğretim yılı olacağını belirterek, öğrencilerimizden proje tabanlı çalışmalara aktif katılım beklediklerini söyleyerek, öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize iyi tatiller diledi.

Ock

Bu yıl Milli Eğitim Bakanlığı tarafından uygulanan "dönem sonu faaliyet haftası," öğrencilere yarıyıl tatili öncesinde keyifli, eğitici ve öğretici bir hafta yaşatmayı hedefledi.  Bu etkinlikler, öğrencilere sanatsal, kültürel, sportif ve bilimsel alanlarda aktif olarak yer almaları için bir fırsat sunmaktadır.

Ock

Okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz Neriman GÜLER  ve Matematik öğretmenimiz Sevgi ŞEREMET YILDIRIM tarafından öğretmenlerimize Muğla ‘’ Eğitimde İyi Örnekler ‘’ Yarışması hakkında bilgilendirme sunumu yapıldı.

Ock

Okulumuz öğrencileri Filistin ile ilgili bir video çekerek bu konuda duyarlılıklarını gösterdiler. Bu çalışmada emeği geçen öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Pençe Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan askerlerimizi anmak amacıyla okulumuzda bayrak töreni öncesinde 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulup, dua edildi.

Ey, Şanlı Kahramanlarımız!
Vatan size minnettar…

Ock

Değerler çınarı projesi kapsamında “Şefkat ve Merhamet” değerini öğrencilere yaşatmak için okulumuz 10/A sınıfı öğrencileri ile birlikte proje koordinatörü Elif Özen Karakaplan ve müdür yardımcımız İsmail Karataş ile birlikte Torba hayvan barınağı ziyareti  gerçekleştirildi.

Ock

6/C sınıfı velilerimize yönelik okul psikolojik danışman ve rehber öğretmeni Gamze Özer tarafından düzenlenen eğitimde ailenin önemi konusu işlenmiş olup öğrenci başarısında ailenin rolü, öğrenci başarısızlık nedenleri, başarıya giden yolda nelere dikkat edilmeli, aile ve okul işbirliğinin etkileri üzerine konuşulmuştur. Sınıfımızda yılın başındaki öğrenci davranışları ve dönem boyu uygulanan rehberlik faaliyetleri sonrası geldiği seviye velilerimizle birlikte değerlendirilmiştir.