MUĞLA / BODRUM - ŞEHİT TÜRKMEN TEKİN ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

WEB 2.0 EVERYWHERE

Okulumuz İngilizce öğretmenimizin kurucu ortağı olduğu ''Web 2.0 Everywhere''  , Yunanistan, Azerbaycan , Fransa, Portekiz ve Türkiye'nin üye olduğu uluslararası bir e-twinning projesidir.

Projenin temel amacı web 2.0 araçlarının nasıl kullanılacağını öğrenmek ve öğrencilere öğretmektir. Ayrıca web 2.0 araçları derslerin amaç ve hedeflerine entegre edilecektir. Covid 19 döneminde uzaktan eğitimde web 2.0 araçlarının önem kazanmasıyla kalıcı ve eğlenceli derslerde araçların gerekliliği anlaşılmıştır. Projede proje ortakları ders içeriklerini web 2.0 araçlarını kullanarak tasarlayacak ve öğrencilerin derslerde kullanmalarını sağlayacak. Partner, teknolojik cihazları ve sosyal medyayı kullanarak iletişim halinde olacaktır. Proje Kasım ayında başlayacak ve Mart ayında sona erecek.

Yayın: 25.01.2023 - Güncelleme: 25.01.2023 13:06 - Görüntülenme: 89