T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
MUĞLA / BODRUM - ŞEHİT TÜRKMEN TEKİN ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

‘’CUMHURİYETİMİZİN 100.YILINDA 100 OKUL’’ Ulusal eTwinning Projesine Katıldık

                Okulumuz Matematik öğretmeni Sevgi Şeremet Yıldırım rehberliğinde 10-B sınıfı öğrencileri Sudenaz O. , Sude Naz Y., Hazal Nur K. , Mustafa G., Cemal Ş. ve Haktan D. ‘’Cumhuriyetimizin 100.Yılında 100 Okul ‘’ eTwinning projesi kapsamında proje ortağı olarak çalışmalarına başladılar. 

              Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100. yılını büyük bir coşku ve gurur içerisinde karşılayacağımız bu özel yıl içerisinde, ülkemizin farklı şehirlerinden toplam 100 okulun katılımıyla gerçekleştirilen bu anlamlı projenin bir parçası olmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu proje, milli birlik, beraberlik, toplumsal dayanışma ve demokrasi değerlerinin önemine dikkat çekme amacını taşımaktadır.

Öğrencilerimiz, bu projede çeşitli etkinlikler ve çalışmalar aracılığıyla ülkemizin değerlerine katkı sağlayacaklar. Web araçları sayesinde, bilgiye ulaşma ve kendilerini ifade etme yeteneklerini geliştirecekler ve bu süreçte özgüven kazanacaklardır. Aynı zamanda, demokrasiye olan bağlılıklarını pekiştirerek toplumsal sorumluluklarını daha da anlayışlı bir şekilde yerine getireceklerdir.

              Bu projede yer alan değerli öğretmenlerimize ve öğrencilerimize başarılar diler, bu özel günde bir araya gelerek Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılını coşkuyla kutlama fırsatını yakaladıkları için kendilerini tebrik ederiz. 

 

11-10-2023

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 11.10.2023 - Güncelleme: 11.10.2023 21:50 - Görüntülenme: 83
  Beğen | 0  kişi beğendi