Ekm

İmam Hatipliler Haftası Etkinlikleri çerçevesinde Bodrum İlçe Müftüsü İbrahim KAPANCI okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimizle buluşmustur.

Ekm

07.10.2022 cuma günü "Mevlid Kandili" programımız dahilinde Ayşe İLTAŞ Öğretmenimiz ikramıyla çocuklar çikolatalarla karşılanmış, devamında Elif ÖZEN KARAKAPLAN Öğretmenimizin lokma ikramıyla gün boyu kutlamalar devam etmiştir.

Ekm

"Kod Haftası" 2022 yılı ana teması Matematik olarak belirlenmiştir.

BİR PATİ DE SEN BESLE

Ekm

Muğla Eğitimde İyi Örnekler yarışmasında ''benim sınıfım benim okulum'' projesi ile okulumuz Matematik Öğretmeni Sevgi Şeremet Yıldırım ve öğrencileri 445 proje arasından 52 proje arasına girip saha ziyaretine hak kazanmıştır.

Bu proje örnek tek bir sınıf ile başladıktan sonra okulun diğer öğretmen, öğrenci ve sınıflarında yürütülmektedir.

Haz

İlahiyatçı Yazar   ve Haseki Abdurrahman Gürses Eğitim Merkezi Müdürü Osman Egin , Okul Temelli Mesleki Gelişim  Programı kapsamında, okulumuz öğretmenlerine İletişimde Farkındalık Eğitimi Semineri verdi. Seminere İlçe Müftümüz Sayın İbrahim Kapancı ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sayın Şafak Zini'de katıldılar.

May

Kalite Takip Sistemi (KTS) faaliyetlerimiz kapsamında, okul pansiyonumuzda serbest etkinlik alanı oluşturduk. Pansiyondan sorumlu müdür yardımcımız Hakan CAMCIOĞLU tarafından, erkek pansiyonumuzdaki uzun koridora öğrencilerin serbest zamanlarında, satranç ve mangala oynayabileceği etkinlik alanı oluşturuldu.

May

Kalite Takip Sistemi (KTS) faaliyetlerimiz kapsamında Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüze ait web sitelerinin incelemesini yaptık. Okul Müdürü Yusuf ÖZDEN, idareci ve öğretmenlerimize;

-dogm.meb.gov.tr,

-religiouseducation.meb.gov.tr

-dinogretimi.meb.gov.tr-

-dkab.meb.gov.tr

-dinogretimiokullar.meb.gov.tr

-hafiz.meb.gov.tr

-dogm.eba.gov.tr

gibi Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüze ait web sitelerinin tanıtımını gerçekleştirdi.

May

Kalite Takip Sistemi (KTS) faaliyetlerimiz kapsamında Destekleme ve Yetiştirme Kurslarımıza devam eden öğrencilerimiz ve görev yapan öğretmenlerimizle okul müdürlüğümüz tarafından düzenlenen kahvaltıda biraraya geldik. Kahvaltı sırasında okul idarecilerimiz birer konuşma yaptı. Ardından müzik öğretmenimiz Sinan İŞVAROĞLU, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz tarafından şarkılar söylendi. Motivasyon amaçlı düzenlenen etkinliğimizde öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz güzel anlar yaşadılar.

May

Kalite Takip Sistemi (KTS) faaliyetlerimiz kapsamında öğrencilerimizin milli ve manevi değerlerinin gelişimine katkı sağlamak, şiir ve edebiyat alanındaki önemli şairleri tanımalarını sağlamak amacıyla şiir etkinliği gerçekleştirdik. Okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenleri Neriman GÜLER, Şeyda Fatma ONGUR ve Selcan Yeşim ÜNAL tarafından hazırlanan ekinlikte öğrencilerimiz iz bırakan şiirleri seslendirdiler. Büyük beğeniyle izlenen program okulumuz konferan salonunda gerçekleştirildi. Bu güzel programı hazırlayan ve sunan okulumuz öğretmen ve öğrencilerine teşekkür ediyoruz.

May

Hafız öğrencilerimiz İsmail Ölmez ve Mehmet Karslı Konacık Adayer Camiinde mukabeleye iştirak ettiler. Ayrıca hafız öğrencimiz İsmail Nur Ölmez Turgutreis Akçaalan Camiinde, hafız öğrencimiz Mehmet Karslı  Konacık Adayer Camiinde teravih namazı kıldırdılar.