İBRAHİM GÜN - OKUL MÜDÜRÜ

1987 Samsun ili Bafra ilçesinde dünyaya geldi. İlk, Orta ve Lise eğitimini Bafra ilçesinde tamamladı. Marmara Üniversitesi Atatürk  Eğitim Fakültesi´nde Coğrafya Öğretmenliği bölümünden  tezsiz yüksek lisans derecesinde mezun oldu. İkinci üniversite olarak Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünü tamamladı. 2013 yılında Zonguldak ili Karaman Beldesi Karaman Çok Programlı Anadolu Lisesi´nde Coğrafya Öğretmeni olarak göreve başladı. 2016 yılında Yalıkavak Halil İbrahim İper Adnan İper Anadolu Lisesine atandı. 2019 yılında aynı okulda Müdür Yardımcılığı görevine başladı. Şehit Türkmen Tekin Anadolu İmam-Hatip Lisesinde, Okul Müdürü olarak 2023 Ağustos ayından bu yana görev yapmaktadır.