T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
MUĞLA / BODRUM - ŞEHİT TÜRKMEN TEKİN ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİ, AB PROJELERİ HAZIRLAMA TEKNİKLERİ KURSUNU BAŞARIYLA TAMAMLADI

19-26 Aralık 2023 tarihleri arasında Esnaf ve Sanatkarlar Odası Mesleki Eğitim Merkezi'nde düzenlenen 26 saatlik AB Projeleri Hazırlama Teknikleri Kursu'nu, okulumuzdan Müdür Yardımcısı İsmail Talha Karataş, Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmen Gamze Özer ile Matematik Öğretmeni Sevgi Şeremet Yıldırm başarıyla tamamladılar.

Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Büro İngilizce Öğretmeni ve Proje Yürütücüsü Sibel Kolay tarafından düzenlenen eğitimde, Proje Döngüsü, Türkiye Ulusal Ajansı tanıtımı, Erasmus+ Programı Öncelikleri, Proje Türleri ve Proje Yazımı Öncesi Yapılması Gereken Ön Çalışmalar gibi önemli konularda detaylı bilgi aktarıldı.

Bu eğitim, öğretmenlerimize uluslararası düzeydeki eğitim ve proje olanaklarına erişim fırsatı sunarken, aynı zamanda öğrencilerimize daha zengin bir eğitim deneyimi sunma imkânı sağlıyor. Okulumuz, uluslararası projeler ve işbirlikleriyle küresel düzeyde daha etkin olma yolunda önemli bir adım atmış bulunuyor. Öğretmenlerimizin kazandığı uluslararası perspektif, okulumuzun kültürel çeşitliliğe ve eğitim kalitesine katkıda bulunacaktır.

 

Bu tür eğitimler, okulumuza ulusal ve uluslararası düzeyde daha fazla proje ve fon desteği alma olasılığı da sunarak, öğrenci ve öğretmenlerimize Erasmus+ deneyimi  sağlayacaktır.

 

30-12-202330-12-202330-12-2023

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 30.12.2023 - Güncelleme: 30.12.2023 23:43 - Görüntülenme: 76
  Beğen | 0  kişi beğendi