Etiket Sonuçları: okul aile birliği

Ekm

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılının başlamasıyla, Şehit Türkmen Tekin Anadolu İmam Hatip Lisesi (Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu) Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurul toplantısı, 08.10.2023 Pazar günü saat 11.00 da okul yemekhanesinde gerçekleştirildi.

Ekm

T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Okul Aile Birliği Yönetmeliği çerçevesinde, Şehit Türkmen Tekin Anadolu İmam Hatip Lisesi ( Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu ) , Okul Aile Birliği Genel Kurul toplantısı 08/10/2023 Pazar günü saat 11:00 da aşağıdaki gündem maddeleri doğrultusunda okulumuz yemekhanesinde yapılacaktır. Tüm velilerimize ve ilgililere duyurulur.

İbrahim GÜN

GÜNDEM MADDELERİ:

1-     Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması,

2-     Açılış ve yoklamanın yapılması,

3-     Okul Müdürünün konuşması,

4-     Okul Aile Birliği Başkanının konuşması,

5-     Divan Kurulunun oluşturulması ve yazman seçimi

6-     Yönetim Kurulu raporunun okunması ve ibrası,

7-     Denetim Kurulu raporunun okunması ve ibrası,

8-     Tahmini bütçenin oluşturulması,

9-     Yönetim Kurulu ve denetim kurullarına üye seçilmesi,

10-  İhtiyaçların giderilmesine yönelik olarak Yönetim Kurulunun Yetkilendirilmesi,