BE FOREST

Okulumuz müzik öğretmeni Sinan İşvaroğlu 'nun üyesi olduğu Polonya, Gürcistan ve Romanya ile Muğla'dan 13 öğretmen ile yürütülen eTwinning '' Be Forest '' projesi yapıldı.

İçinde bulunduğumuz dönemde, dünya üzerindeki doğal kaynakların ve ekosistemlerin sürdürülebilirliğinin giderek daha fazla tehdit altında olması, çevre eğitimi süreçlerine yeni bir bakış açısıyla bakmayı gerekli kılmaktadır. Buradan hareketle bu projede öncelikle çevre sorunları öğrenciler tarafından araştırma yoluyla belirlendi. Ardından çevre eğitimi süreçlerinin etkililiğini artırmak için uygulanacak ilkeler ve izlenecek stratejiler geniş bir perspektiften ortaya konulmaya çalışıldı. Projemiz 14-18 yaş arası lise öğrencilerini kapsamaktadır. Çevreyi korumak ve öğrencilerimizi bilinçlendirmek amacıyla okulumuzun veya yaşadığımız şehrin uygun bir alanına fidan dikildi.

Yayın: 25.01.2023 - Güncelleme: 25.01.2023 12:29 - Görüntülenme: 84